Over VASTgoed Duitsland

Denkt u erover om te gaan investeren in Duits vastgoed? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een dienstverlener en adviseur met bewezen expertise op dat gebied. VASTgoed Duitsland kent de Duitse vastgoedmarkt als geen ander. Over het exploiteren van Duitse beleggingspanden beschikken wij over ruime ervaring.

Know-how Duits vastgoed

Wij hebben ruime ervaring met alle facetten van het investeren in Duits vastgoed. Dit varieert van de aankoopkeuring en selectie van  vastgoed in Duitsland, aankoopbemiddeling, het sluiten van een deal, de notariële overdrachten tot de financiering van beleggingspanden. Ook met betrekking tot het beheer van vastgoed beschikt VASTgoed Duitsland over veel know-how.

Beleggingsmogelijkheden

In uw zoektocht naar de mogelijkheden van investeren in Duits vastgoed staat VASTgoed Duitsland u graag bij. Kennismakingsgesprekken of oriënterende besprekingen kunnen overal in Nederland plaatsvinden. Zowel de taal als locatie vormen dus geen enkele barrière.[/one_half_last]

Heeft u interesse in het investeren in Duits vastgoed? Neem dan direct contact op via 06 28 95 44 54 of email ons naar info@vastgoedzoek.nl voor een geheel vrijblijvende afspraak.

×