Themadag investeren in Duits vastgoed voor beginners

Beleggen in Duits (verhuurd) vastgoed groeit aan populariteit bij Nederlandse investeerders en beleggers. Met name  gunstige voorwaarden voor financieringen bij Duitse banken en het stabiele economische-, politieke-,  en investeringsklimaat bij onze oosterburen liggen ten grondslag aan de toenemende belangstelling

VASTgoed Duitsland constateert wekelijks dat vele (potentiële) beleggers op zoek zijn naar geschikte Duitse vastgoed  objecten. Echter veelal ontbeert het hen aan voldoende kennis en know how over de Duitse vastgoedmarkt, hetgeen een barrière en of een valkuil kan zijn, om tot deze markt toe te treden.

VASTgoed Duistland opereert al  meer dan 10 jaren in de Duitse vastgoedmarkt en heeft veel “startende” beleggers en investeerders begeleid, geadviseerd en vervolgens vele deals succesvol tot stand gebracht. In reactie op de vele vragen die ons bereiken en om u goed beslagen ten ijs te laten komen organiseert VASTgoed Duitsland een Thema dag investeren in Duits vastgoed voor beginners.

Tijdens deze Themadag over beleggen in Duits vastgoed voor beginners wordt u uitgebreid over de verschillende fases en aspecten van koopproces in Duitsland geïnformeerd. Thema’s die onder andere aan de orde zullen komen:

  • Trends op de Duitse vastgoedmarkt
  • Zoeken van objecten
  • Due diligence onderzoek
  • Het aankoopproces
  • Financieringsmogelijkheden
  • Juridische afwikkeling van een koop
  • Beheer van het object

De Themadag zal op een in centraal gelegen locatie in Nederland worden georganiseerd.

De minimale groepsgrootte omvat 15 personen en het maximale aantal deelnemers zal 20 personen bedragen. Aldus bestaat de mogelijkheid om interactief kennis en ervaringen te delen en vragen uwerzijds uitgebreid te beantwoorden. Doel is dat u na afloop van de Themadag op de hoogte bent van de ins en outs van de Duitse vastgoedmarkt en dat u deze kan inzetten op uw mogelijk verdere zoektocht naar interessante Duitse vastgoed objecten c.q. beleggingen.

Locatie: Apeldoorn

Deelnameprijs: € 495,– (inclusief BTW) per persoon.
Bij inschrijving van een 2e persoon bedraagt de prijs € 750,– (inclusief BTW)  voor beide personen.