Themadag investeren in Duits Vastgoed

Beleggen in Duits (verhuurd) vastgoed groeit aan populariteit bij Nederlandse investeerders en beleggers. Met name gunstige voorwaarden voor financieringen bij Duitse banken en het stabiele economische-, politieke-, en investeringsklimaat bij onze oosterburen liggen ten grondslag aan de toenemende belangstelling.

VASTgoed Duitsland constateert wekelijks dat vele (potentiële) beleggers op zoek zijn naar geschikte Duitse vastgoed objecten. Echter veelal ontbeert het hen aan voldoende kennis en know how over de Duitse vastgoedmarkt, hetgeen een barrière en of een valkuil kan zijn, om tot deze markt toe te treden.

VASTgoed Duistland opereert al meer dan 10 jaren in de Duitse vastgoedmarkt en heeft veel “startende” beleggers en investeerders begeleid, geadviseerd en vervolgens vele deals succesvol tot stand gebracht. In reactie op de vele vragen die ons bereiken en om u goed beslagen ten ijs te laten komen organiseert VASTgoed Duitsland een Thema dag investeren in Duits vastgoed voor beginners.

Terug naar overzicht