VASTgoed Duitsland biedt u uitgebreide marktanalyses voor het beleggen in Duits vastgoed.

Marktanalyses

VASTgoed Duitsland kan u adviseren en begeleiden in uw zoektocht naar interessante en hoog renderende beleggingen in Duits vastgoed. Naast de jarenlange ervaring en kennis over ontwikkelingen in regio’s in Duitsland maakt VASTgoed Duitsland gebruik van professionele beschikbare informatie over de Duitse vastgoedmarkt.

Middels een marktanalyse kan voor elke gewenste en willekeurige regio een inzicht gegeven worden die u kan ondersteunen in uw afweging om te gaan investeren in Duits vastgoed.

De marktanalyse geeft per regio inzicht in economische relevante informatie zoals koopkracht, werkloosheid percentages, alsmede over de verhouding tussen huurwoningen en eigen woningen.

Naast deze economische data beidt de rapportage veel informatie over de hoogte  en ontwikkelingen van de huurniveaus in de betreffende regio en het aanbod van de verschillende vastgoed categorieën.

Als voorbeeld is een marktanalyse van de Nederlands Duitse grensregio Kleve toegevoegd. Een regio die op circa 30 auto minuten rijden van de steden Arnhem en Nijmegen ligt.

Lees meer informatie

Download hier een voorbeeld analyse (pdf)

Heeft  interesse over sociaal economische ontwikkelingen per regio bij het investeren in Duits vastgoed? Neem dan direct contact op via 06 28 95 44 54 of email ons naar info@vastgoedzoek.nl voor een geheel vrijblijvende afspraak.

×