Solitaire appartementen met een huurgarantie van minimaal 4,5% per jaar

Interesse? Neem contact op!

Object details

Object:verhuurde appartementen
Oppervlakte:50-110
Lagen:3
Regio:Noord Rijn Westfalen
vanaf € 75.000,-- per appartement

Object info:

Op verschillende locaties in Noord Rijn Westfalen biedt een aannemer / ontwikkelaar volledig gerenoveerde en gemoderniseerde appartementen aan ter belegging. De koopsommen van deze appartementen variëren en zijn afhankelijk van grootte en locatie. De vanaf prijs bedraagt € 75.000,– kosten koper en koopsommen lopen op naar € 125.000,– per appartement.

De investeerder wordt volledig “ontzorgt” bij deze belegging omdat de betreffende verkoper de Verwaltung (beheer) van de appartementen uitvoert.  Er wordt een jaarlijkse huurgarantie geboden van minimaal 4,5% netto per jaar.

De betreffende appartementen zijn gelegen in Mehrfamilienhäuser, die kadastraal zijn gesplitst in Eigentumswohnungen (appartementen). De appartementen worden na de renovatie werkzaamheden verhuurd aan de investeerder geleverd. Naast direct verhuur rendement kan op termijn een indirect verkoop resultaat worden gerealiseerd. Aldus is deze belegging uitermate geschikt voor beleggers die op zoek zijn naar hoog (zorgeloos en gegarandeerd) rendement en spreiding in hun portefeuille en vermogen.

Door de hoogte van de koopsommen is de instap drempel voor deze belegging laag!

ligging:

De appartementen zijn gelegen in een verschillende steden in de deelstaat Noord Rijn Westfalen.

Kerngegevens:

De koopsom voor deze appartementen variëren van € 75.000,– tot € 125.0000,–  kosten koper per appartement.

De aankoopprijs per m2 vloeroppervlakte varieert van de € 1.150,– tot € 1.500,–. Deze prijzen kunnen voor appartementen, die met hoogwaardige en duurzame materialen zijn gerenoveerd, als aantrekkelijk worden bestempeld.

 

meer informatie
minder informatie
« Terug naar het aanbod

Top Objecten

eigen gebruiker / belegging
bekijk object
verhuurde woningen
oppervlakte: 1.370 m2
aantal lagen: 3
prijs: € 1.600.000,--
bekijk object
verhuurde woningen
aantal lagen: 3/5
prijs: varieert
bekijk object
×