Rendementen van circa10% op eigen vermogen realiseerbaar!

Interesse? Neem contact op!

Object details

Object:verhuurde woningen
Oppervlakte:varieert per object qua
Lagen:verschillend
Regio:Vele regio's in Duitsland
varieert per object

VASTgoed Duitsland heeft de afgelopen maanden meerdere transacties met verhuurde Duitse woningen succesvol afgerond voor haar klanten c.q. beleggers.

Op basis van de door VASTgoed Duitsland gehanteerde selectie criteria voor deze objecten kunnen door de betreffende beleggers uiterst aantrekkelijke (aanvangs)rendementen worden gerealiseerd.

Aan de hand van onderstaand Calculatie voorbeeld maken wij u inzichtelijk, dat met een eigen inbreng van € 75.000,– een object is verworven waarbij een belegger een rendement op eigen vermogen (voor belastingen) realiseert van maar liefst 17,8% in het eerste jaar en dat oploopt tot ver boven de 25% binnen 10 jaren na aanschaf.

Met name door de mogelijkheden om bij Duitse banken aantrekkelijke financieringen (lage rente tarieven en beperkte aflossingen) op te nemen voor kwalitatief goede objecten zijn dergelijke rendementen eenvoudig realiseerbaar.

De directe rendementen kunnen verder worden verhoogd als een belegger de mogelijkheid heeft om onbelast onroerend goed in Nederland als zekerheid mee te verbinden naar de Duitse bank. Veelal wordt dan tot 115% van de aanschafprijs plus bijkomende kosten verstrekt waardoor de werking van de hefboom de rendementen nog verder verhogen. In het bijgesloten voorbeeld heeft de bank 82% van de aankoopsom vermeerderd met bijkomende kosten gefinancierd.

Essentieel in de selectiecriteria van VASTgoed Duitsland is het vaststellen of de actuele huren marktconform zijn of zo mogelijk op korte termijn voor verhogingen in aanmerking komen.

De kostprijs per m2 van een object is eveneens een belangrijk critrium om voor mogelijke aanschaf in aanmerking te komen.

Tot slot wordt beoordeeld of het object op termijn kadastraal te splitsen is in afzonderlijke eenheden die vervolgens uitgepond kunnen worden.

Vanzelfsprekend zijn de onderhoudstoestand van het object en locatie belangrijke thema’s in het selectie proces.

Geïnteresseerd in deze of vergelijkbare mogelijkheden?  Bel of mail ons en wij nemen contact met u op?

 

 

 

meer informatie
minder informatie
« Terug naar het aanbod

Top Objecten

verhuurde woningen
oppervlakte: 215 m2
aantal lagen: 4
prijs: € 279.500,--
bekijk object
eigen gebruiker / belegging
bekijk object
verhuurde appartementen
oppervlakte: 56-68 m2
aantal lagen: 3
prijs: vanaf € 85.000,-- per appartement
bekijk object
×