Portfolio bestaande uit 7 Mehrfamilienhäuser

Verkocht

Object details

Object:verhuurde woningen
Lagen:3/5
Regio:Eiffel

Object info:

Dit portfolio,bestaande uit 7 gebouwen (Mehrfamilienhäuser = MFH) waarin ruim 80 verschillende woningen zijn gesitueerd, is gelegen op een aantrekkelijke locatie in een aansprekende plaats in de Eiffel. De gebouwen zijn ruim op de kavel gesitueerd en liggen in een groene kind-vriendelijke woonwijk. De meeste woningen beschikken over een balkon.

Alle woningen zijn kadastraal gesplitst waardoor aankoop per woning en “uitponding” per woning op termijn eenvoudig te realiseren is.

Er wordt deels op de openbare weg en deels op eigen terrein geparkeerd.

De mogelijkheid bestaat elk MFH separaat te verwerven of in een combinatie van verschillende MFH. Tevens zijn de woningen per stuk te koop.

De vijf kleinere MFH bestaan uit 8 woningen en bij deze gebouwen bestaat de mogelijkheid om op termijn het Dachgeschoss om te bouwen naar woningen.

Er is sprake van enige achterstand in veelal cosmetisch onderhoud van de gebouwen. Gevels zouden moeten worden gereinigd en opnieuw worden gesaust alsmede balkon afscheidingen moeten worden vernieuwd.

Op het complex is een huismeester actief die het dagelijkse groen onderhoud verzorgt, kleine reparaties verricht en toezicht houdt.

Er is sprake van een courante opdeling van de woningen. De grootte van de verhuurbare oppervlakten variëren tussen de 50 en 70 m2 per woning.

De “Mieter struktur” is goed en behalve de reguliere frictie leegstand is er in de afgelopen jaren nauwelijks leegstand geweest.

De ligging:

De woningen zijn in een (aantrekkelijke) plaats in de Eiffel streek gelegen en zijn omgeven door veel natuurschoon. In de betreffende plaats zijn alle relevante (inkoop) voorzieningen aanwezig en het heeft goede verbindingen op de omliggende autobanen.

Kerngegevens:

De actuele huurprijs bedraagt gemiddeld circa € 5,– per m2.

Deze huurprijs per m2 is veel te laag in relatie tot de huurprijzen in deze plaats. Woningen op het complex worden thans al voor circa € 6,80 per m2 verhuurd.

De koopsom varieert afhankelijk van de grootte van het MFH of combinatie van woningen. Uitgaande van een verkoopprijs van ongeveer € 1.180,– per m2 valt een koopsom van een 50 m2 woning te becijferen op € 59.000,– K.K..

Bij een huursom van € 6,50 per m2 bedraagt de jaarhuur voor een dergelijke woning € 3.300,– per jaar hetgeen tot een aanvangsrendement op deze beleggingen van ongeveer 6,7% leidt.

Een bancaire financiering van deze objecten is mogelijk.

meer informatie
minder informatie
« Terug naar het aanbod

Top Objecten

verhuurde appartementen
oppervlakte: 56-68 m2
aantal lagen: 3
prijs: vanaf € 85.000,-- per appartement
bekijk object
×