Gemengde bestemming (wonen en kantoor op een ruime kavel)!

Verkocht

Object details

Object:eigen gebruiker / belegging
Lagen:3
Regio:Dts-Nl grens

Object info:

Dit object is vlak over de Duits-Nederlandse grens in het verlengde van de A12 (Arnhem- Oberhausen) gelegen.

Het betreft een bijna volledig (de laatste punten zullen op korte termijn worden afgerond) gerenoveerde en zeer luxe woning c.a. gelegen op een ruim en goed ontsloten perceel. In de betreffende grensplaats zijn alle relevante (inkoop) voorzieningen aanwezig en het object heeft goede verbindingen op de autobaan (A12 /A3).

In het souterrain zijn kantoorruimten, opslag/archief alsmede kleed- en een douche ruimte gesitueerd. In de woning zijn op de begane grond een woonkamer met terras, een volledig ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur, een 4-tal slaapkamers, een toilet en een hoogwaardig afgewerkte badkamer gerealiseerd. Via een luxe trap wordt het Dachgeschoss bereikt waar twee grote slaapkamers, een badkamer en een ruime overloop zijn gesitueerd.

Het geheel is compleet gerenoveerd, goed geïsoleerd en alle installaties en leidingen zijn nieuw.

De totale kavel omvat circa 2.200 m2. Te overwegen valt het perceel te splitsen in een huiskavel van circa 700 m2 waarbij de overige 1.500 m2 verhuurd kan worden voor bedrijfsmatige doeleinden. Alternatief is om te overwegen om op deze oppervlakte Grossgaragen te realiseren die erg in trek zijn voor verhuur.

De woning is nog niet ingemeten maar omvat over  de 2 verdiepingen en het Dachgeschos minimaal 375 m2. Op het buitenterrein staat nog een gedateerde loods die voor opslag kan worden benut of kan worden vergroot en vernieuwd.

De huidige eigenaar staat open voor verschillende opties om tot verkoop te komen. Eventuele huurkoop is ook niet onbespreekbaar.

Het object is uitermate geschikt voor een ondernemer die comfortabel wil wonen, een kantoorfunctie aan huis wil hebben en die de omliggende kavel kan benutten voor zijn bedrijfs-activiteiten (bouwmaterialen, hoveniersbedrijf, verkoop betastingen, koeriers bedrijf, autohandel, transport….etc. etc.).

meer informatie
minder informatie
« Terug naar het aanbod

Top Objecten

verhuurde appartementen
In optie
oppervlakte: 56-68 m2
aantal lagen: 3
bekijk object
×