Over VASTgoed Duitsland

Indien u overweegt om uw Duitse vastgoed te gaan vervreemden staat VASTgoed Duitsland u graag terzijde. Wij zijn een dienstverlener en adviseur met bewezen expertise en ruime ervaring op de Duitse vastgoed markt.  VASTgoed Duitsland kent de Duitse vastgoedmarkt als geen ander. Al jaren kopen wij succesvol voor onze clientèle beleggingspanden aan.

Steeds vaker krijgen wij vragen van beleggers of wij hun terzijde kunnen staan bij hun wens om (partieel) te desinvesteren in hun Duitse portefeuille. Vanzelfsprekend doen wij dat graag. Immers de kennis en know hebben wij in huis. Voordeel voor u als verkoper is dat wij van een aantal klanten, die willen aankopen, een zoekopdracht hebben. Aldus kunnen wij snel en accuraat deals tot stand brengen!

Uw Duitse beleggingen vervreemden via VASTgoed Duitsland kan u aanzienlijk besparingen opleveren in de hoogte van courtages die Duitse makelaars en of intermediairs momenteel hanteren. Deze percentages variëren van 3% tot 6% te vermeerderen met 19% Mehrwertsteuer. Deze besparingen leiden voor u tot een hoger netto verkoopresultaat en dus een hogere boekwinst op het te verkopen object.

Wij zoeken specifiek:

  • Mehrfamilenhäuser;
  • Solitaire appartementen;
  • Portefeuilles woningen;
  • Studentenwoningen;

Investeringsvolume vanaf € 500.000,–

Gelegen in de deelstaten:  Noord Rijn Westfalen en Nedersaksen

Know-how Duits vastgoed

Wij hebben ruime ervaring met alle facetten van het investeren in Duits vastgoed. Dit varieert van de a selectie van vastgoed in Duitsland, koopbemiddeling, het sluiten van een deal, de notariële overdrachten tot de financiering van beleggingspanden. Ook met betrekking tot het beheer van vastgoed beschikt VASTgoed Duitsland over veel know-how.

Beleggingsmogelijkheden

In uw zoektocht naar de mogelijkheden van desinvesteren in Duits vastgoed staat VASTgoed Duitsland u graag bij. Kennismakingsgesprekken of oriënterende besprekingen kunnen overal in Nederland plaatsvinden. Zowel de taal als locatie vormen dus geen enkele barrière.