Hoog rendement beleggen

Hoog rendement beleggen? Nieuwe beleggingen die solide en waardevast moeten zijn? Beleggen in Duits vastgoed levert hoog rendement op. Het aantrekken van bancaire financieringen naast uw eigen ingebrachte kapitaal maakt het rendement van een Duits beleggingspand nog aantrekkelijker. Deze manier van rendement verhogen met beleggen wordt ook wel het hefboomeffect genoemd. VASTgoed Duitsland kan u hier nader over informeren.

Hoog rendement

De onroerendgoedmarkt in Duitsland wordt tegen gunstige voorwaarden door de Duitse banken gefinancierd. Dit zorgt ervoor dat u een hoog rendement op uw belegging kunt genereren. Duitse banken hanteren aantrekkelijke rentetarieven voor langlopende rentevaste perioden. In geval van bevoorschottingspercentages tot 80% – 100% van de aankoopsom bedraagt de rente voor een lening met een rentevaste periode van vijf jaar op dit moment 1,2% per jaar. Voor een rentevaste periode van 10 jaar bedraagt de rente jaarlijks ca. 1,8% – 2%. Het rendement op uw belegging wordt hierdoor aanmerkelijk verhoogd.

Renderende beleggingspanden

VASTgoed Duitsland ondersteunt u in uw zoektocht naar renderende beleggingspanden in Duitsland. Zowel bij het aankoopproces als bij het arrangeren van financieringen kunt u rekenen op onze support. We leggen contact met Duitse banken, ondersteunen tijdens het notariële traject en geven antwoord op al uw vragen. Eventueel adviseren we u over het toekomstige beheer van uw panden. Hoog renderende beleggingspanden vindt u op de site.

Rendement risico’s

Met beleggen in Duits vastgoed kunnen hoge rendementen worden behaald. Meestal stijgt de waarde van uw belegging. U loopt risico wanneer de waarde daalt. Uiteraard zijn er, evenals bij alle andere soorten van beleggen, risico’s verbonden aan het beleggen in Duits vastgoed. Laat u daarom altijd bijstaan door een ervaren adviseur die kennis heeft van de markten, risico’s weet in te schatten en veel kan vertellen over diverse financieringsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Vastgoed Duitsland. Risico’s kunnen worden beperkt door de aankoop van Duits vastgoed te spreiden over regio’s of verschillende categorieën vastgoed aan te schaffen (zoals woningen en of winkels).