Financiering beleggingspand in Duitsland:
een hoog rendement

Investeren en beleggen in onroerend goed in Duitsland kan vanzelfsprekend met uw eigen liquiditeiten. Maar wilt u een aanzienlijk hoger rendement op uw geïnvesteerde vermogen? Denk dan eens aan het aantrekken van een bancaire financiering naast de inbreng van uw eigen kapitaal. Dat maakt het rendement van een beleggingspand nog aantrekkelijker.

Voordelen financiering

Deze mogelijkheid tot verhoging van het rendement van uw beleggingspand heet ook wel het hefboomeffect. VASTgoed Duitsland kan dit samen met u realiseren dankzij de uitermate aantrekkelijke rentetarieven die Duitse banken hanteren voor langlopende rentevaste perioden. Ook zijn deze banken vaak bereid om een relatief hoge bevoorschotting te verstrekken op Duitse beleggingspanden.

Bevoorschotting

Bij bevoorschottingspercentages tot circa 70 tot 80 procent van de aankoopsom- en bijkomende kosten bedraagt de rente voor een lening met een vijfjarige rentevaste periode ongeveer 1,2% procent per jaar. Voor een lening met een tienjarige rentevaste periode varieert het rentepercentage tussen de 1% en 1,5% per jaar.

Als vuistregel hanteren Duitse banken een inbreng aan eigen middelen van tussen de 20 en 30 procent van de totale investering.

Op maat

Vastgoed Duitsland heeft jarenlange ervaring met de financiering van Duits vastgoed en heeft uitermate goede contacten bij verschillende Duitse banken. Hierdoor zijn wij in staat een op maat gesneden financiering voor u te arrangeren bij een investering in Duits onroerend goed.

Financieringsmogelijkheden

In uw zoektocht naar de mogelijkheden van financiering van een beleggingspand staat VASTgoed Duitsland u graag bij.

Heeft u interesse in het financieren van beleggingspanden in Duitsland? Neem dan direct contact op via 06 28 95 44 54 of email ons naar info@vastgoedzoek.nl voor een geheel vrijblijvende afspraak.