De vele kansen van beleggingspanden in Duitsland

Bent u op zoek naar een hoger rendement op uw beleggingen en/of liquiditeiten, waarbij nieuwe beleggingen solide en waardevast moeten zijn? Direct investeren in beleggingspanden in Duitsland kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op de samenstelling van uw huidige beleggingsportefeuille.

Advies

VASTgoed Duitsland kan u adviseren en begeleiden in de selectie en (aan)koop van vastgoed in Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van kopers en/of beleggers voor beleggingspanden in Duitsland. Door onze jarenlange ervaring met beleggen in Duits vastgoed en onze lokale expertise (her)kennen wij mogelijkheden en kansen van het investeren in de verschillende categorieën beleggingspanden.

Grensregio’s

Onze focus ligt primair in de grensregio’s met Nederland. Qua objecten richten wij ons specifiek op verhuurde woningen en/of winkels, aangezien dit uitermate aantrekkelijke investeringen voor u kunnen zijn. U vindt bij VASTgoed Duitsland een uitgebreide portefeuille met kwalitatief hoogwaardige objecten op goede locaties.

Aantrekkelijk

Investeren in Duits vastgoed is aantrekkelijk vanwege het historisch solide en stabiele karakter van de Duitse onroerendgoedmarkt. Daarnaast financieren Duitse banken dergelijke panden tegen gunstige voorwaarden en condities met een hoge bevoorschotting. Daardoor wordt het rendement op uw belegging verder verhoogd.

Van aankoopproces tot financiering

VASTgoed Duitsland kan u begeleiden in het aankoopproces en het arrangeren van financieringen van de beleggingspanden. We beschikken over jarenlange contacten en afspraken met Duitse banken. Vanzelfsprekend begeleiden wij u in het notariële traject en kunt u met fiscale vragen bij ons terecht. Ook kunnen wij u adviseren in de keuze van een beheerder voor uw panden.

Mogelijkheden

Kortom: VASTgoed Duitsland kan u van dienst zijn in uw zoektocht naar goed renderende beleggingspanden in Duitsland op alle mogelijke vlakken. Kennismakingsgesprekken of oriënterende besprekingen kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden.

Heeft u interesse in beleggingspanden in Duitsland? Neem dan direct contact op via 06 28 95 44 54 of email ons naar info@vastgoedzoek.nl voor een geheel vrijblijvende afspraak.