Beleggen in onroerend goed in Duitsland

Steeds meer Nederlanders ontdekken de kansen om te beleggen in onroerend goed in Duitsland. Lagere aankoopprijzen, hogere rendementen en de robuuste kwaliteit van vastgoed zijn de redenen dat beleggen in vastgoed Duitsland aan populariteit wint. Bovendien staat de Duitse economie als een huis met groeipercentages van ongeveer 3%. Wanneer u belegt in Duits vastgoed, belegt u in degelijke objecten die  direct verhuur rendement leveren. Door te beleggen in onroerend goed in Duitsland spreidt u uw risico’s in uw beleggings-portefeuille.

Vastgoed beleggen in Duitsland

Beleggen in onroerend goed in Duitsland? De hypotheekrente in Duitsland is thans aanmerkelijk lager dan die in Nederland. In sommige gevallen kan er tot 100% van de aankoopsom worden gefinancierd. Slechts de bijkomende aankoopkosten dient de investeerder zelf in te brengen. Aldus is vastgoed beleggen in Duitsland uitermate interessant. VASTgoed Duitsland informeert u graag en uitgebreid over het beleggen in onroerend goed in Duitsland. Bijvoorbeeld over zaken als overdrachtsbelasting, onroerendgoedbelasting en omzetbelasting. Dit laatste is  van belang aangezien u als verhuurder wordt beschouwd als ondernemer met plicht tot betalen van omzetbelasting in Duitsland.

Beleggen in Duitsland

Gaat u beleggen in Duitsland, dan krijgt u te maken met andere aspecten dan in Nederland. Notarissen werken bijvoorbeeld op een andere manier. Er zijn geen voorlopige koopovereenkomsten en het kadaster is niet eenvoudig toegangelijk. VASTgoed Duitsland begeleidt u van A tot Z wanneer u gaat beleggen in Duitsland. Ons uitgebreide netwerk en kennis van het gebied zorgen ervoor dat u direct in contact komt met de juiste dienstverleners. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom beleggen in Duitsland?

  • Sterke economische groei
  • Weinig risico, hoog rendement
  • Lagere aankoopprijzen

Beleggen onroerend goed Duitsland

Beleggen in onroerend goed in Duitsland? Beleggen in woningen, winkelpanden en ander onroerend goed kan u  een hoog rendement op leveren. U heeft als (toekomstig) eigenaar veel invloed op de exploitatie van onroerend goed en daarmee tegelijkertijd op het rendement. Beleggen in onroerend goed Duitsland is daarom populair en interessant. De meeste (gebruiks) kosten van onroerend goed in Duitsland zijn als servicekosten te verrekenen met de huurder. Te denken valt dan aan verzekeringen, onroerendgoedbelasting, afvalstoffen- en rioolheffingen en kleine reparaties.